Αποστολή παραγγελίας1. Κόστος αποστολής


Εσείς απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ρολόι, προσθέστε στο καλάθι και εμείς σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα για όλες τις παραγγελίες άνω των 35€.
Για  τις υπόλοιπες παραγγελίες το κόστος αποστολής είναι 2.5€.

*ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€! Για παραγγελίες που δεν ξεπερνούν τα 60€, το κόστος αποστολής είναι 7€.

*ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Το κόστος αποστολής για όλες τις χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 7€ ανά τεμάχιο στην κάθε παραγγελία.

*ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.: Για παραγγελίες από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου το κόστος αποστολής είναι  7€ ανά τεμάχιο στην κάθε παραγγελία.

*ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΛΛΑΔΑ: Ισχύει η πολιτική για δωρεάν μεταφορικά με παραγγελία αξίας 30€, εφόσον η παραλαβή γίνει από κατάστημα της ACS Courier. Δείτε το δίκτυο καταστημάτων της ACS >find an ACS store.

Σε περίπτωση που η παράδοση γίνει στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3€ .2. Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας


Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία...

Ενημερώνεστε συνεχώς για το στάδιο που βρίσκεται, από το ιστορικό του λογαριασμού σας.

Λαμβάνετε ενημερωτικά email σε κάθε στάδιο της παραγγελίας (Επεξεργασία, Αποστολή)

Λαμβάνετε ενημερωτικό SMS στο κινητό σας τηλέφωνο, για την αποστολή της παραγγελίας σας,

μαζί με τον αριθμό αποστολής της courier (voucher) και σύνδεσμο αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο από την ACS.

*Οι παραγγελίες που για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλαμβάνονται από τον πελάτη, επιστρέφουν στην έδρα μας εντός 10 ημερών.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής αντικαταβολή και δεν παραλάβετε το δέμα, μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας, μόνο με εξόφληση του ποσού μέσω τράπεζας ή κάρτας.    3. Εξυπηρέτηση


    Για οποιοδήποτε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας: