Επιστροφές

Ναι, δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το κατάστημά μας!


Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με τις αγορές σας, γι'αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών αφού πρώτα έχει προηγηθεί ενημέρωση εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής.
Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω ένα προϊόν;


Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επιστροφή παραγγελίας ή μέρους αυτής, μπορείτε:

  • να μας καλέσετε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, 2651023002
  • να στείλετε email στο info@kloxx.gr
  • να συμπληρώσετε τη ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

*Σας ενημερώνουμε πως δε δεχόμαστε επιστροφές χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση με έναν από τους παραπάνω τρόπους.Προϋποθέσεις για επιστροφή:


  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής
  • Να μην έχει γίνει καμία τροποποίηση
  • Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία
  • Να φέρει τα διακριτικά καρτελάκια του


ΠΡΟΣΟΧΗ:  Το κόστος μεταφορικών της επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αφαιρείται από το ποσό αντιλογισμού το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής όπου υπάρχει (2,5€ + 2€).  Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρίας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία.   Το δέμα προς επιστροφή πρέπει να συσκευαστεί με ασφαλή τρόπο, όπως το παραλάβετε , έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη διαδρομή του προς εμάς. Ευθύνη για όποιο ελάττωμα φέρει το προϊόν κατά τη διαδρομή λόγω κακής συσκευασίας βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποδεκτό. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε εταιρία ταχυμεταφορών επιθυμείτε.  Οι επιστροφές πραγματοποιούνται στην παρακάτω διεύθυνση:


KLOXX

Μ.Μπότσαρη 13

τ.κ. 45444

Ιωάννινα

2651023002