Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του Kloxx.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το Δίκτυο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Δικτύου.


Η ενότητα αυτή εξετάζει μόνο τη χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς σε απευθείας σύνδεση. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ερωτήσεις και να είναι πολύ προσεκτικοί προτού αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
Kloxx Shop Ltd (στην παρακάτω διεύθυνση) είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων για τους σκοπούς του Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων 1998 (ο Νόμος).
Έχετε το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που κατέχει Kloxx για εσάς και το δικαίωμα πρόσβασης μπορεί να ασκείται σύμφωνα με το νόμο. Κάθε αίτηση πρόσβασης μπορεί να υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση των € 10 για την κάλυψη των δαπανών μας για την παροχή σας με τις λεπτομέρειες των πληροφοριών που έχουμε στην κατοχή μας για σας.
Ερωτήσεις σχετικά με αυτή την πολιτική θα πρέπει να απευθύνονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας ή απευθείας στο Kloxx στην ακόλουθη διεύθυνση:
Kloxx Shop
Μάρκου Μπότσαρη 13
Ιωάννινα, Τ.Κ.: 45444
Ελλάδα


Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας εξηγήσει τα ακόλουθα σχετικά με τη χρήση του site μας:

1. Τι πληροφορίες δεν Kloxx.gr συλλέγουμε από εσάς;
Kloxx.gr συλλέγει δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες της: Προσωπικά στοιχεία χρηστών και μη-προσωπικά στοιχεία. Πρωταρχικός μας στόχος στη συλλογή πληροφοριών από εσάς είναι να σας παρέχει μια ομαλή, αποτελεσματική και εξατομικευμένη εμπειρία κατά τη χρήση του site μας.
Προσωπικά στοιχεία
Αυτό αναφέρεται σε πληροφορίες που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες του ποιος είσαι. Οι προσωπικές πληροφορίες που ζητούνται όταν παραγγείλετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και στείλτε μας τα σχόλιά σας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πιστωτικών καρτών ή άλλες πληροφορίες πληρωμής, και τα στοιχεία του προϊόντος. Με αυτές τις πληροφορίες, Kloxx μπορεί να εκπληρώσει τις παραγγελίες σας και να σας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Μη-προσωπικά στοιχεία
Αυτό αναφέρεται σε πληροφορίες που δεν προσδιορίζει από μόνο του ένα συγκεκριμένο άτομο. Έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς βασίζεται όπου ψωνίζετε στην ιστοσελίδα μας με διάφορους τρόπους. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και αναλύονται τόσο σε προσωπικό και σε συγκεντρωτική βάση. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν Uniform Resource της τοποθεσίας Web Locator ("URL") που μόλις ήρθε από τον οποίο το URL σας πάει στο επόμενο, τι browser που χρησιμοποιείτε, καθώς και του πρωτοκόλλου Internet ("IP") διεύθυνση. Η διεύθυνση URL είναι η παγκόσμια διεύθυνση εγγράφων και άλλων πόρων για το World Wide Web. Η διεύθυνση IP είναι ένα αναγνωριστικό για έναν υπολογιστή ή μια συσκευή σε μια Transmission Control Protocol / Internet Protocol ("TCP / IP") του δικτύου, όπως το World Wide Web. Δίκτυα όπως το Web χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο TCP / IP πληροφορίες για τη διαδρομή με βάση την IP διεύθυνση του προορισμού. Με άλλα λόγια, μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή σας κάθε φορά που η πλοήγηση στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στους διακομιστές ιστού για να εντοπίσετε και να αναγνωρίζει τον υπολογιστή σας. Υπολογιστές απαιτούν διευθύνσεις IP ώστε οι χρήστες να επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου, να περιηγηθείτε και να ψωνίσουν.

2. Πού μπορώ να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς και πώς θα το χρησιμοποιήσετε;
Πρωταρχικός στόχος μας στη συλλογή προσωπικών πληροφοριών είναι να παρέχει στους επισκέπτες Kloxx με μια ανώτερη προσαρμοσμένη online εμπειρία. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη να καλύψει τις παραγγελίες, επικοινωνήστε με τους αγοραστές να τους ενημερώσει για την κατάσταση της παραγγελίας τους, να στείλουν διαφημιστικό υλικό, για να βελτιώσουν τη λειτουργία του site μας και τη διαχείριση των συστημάτων μας.
Δημογραφικά δεδομένα μπορούν επίσης να συλλέγονται στο site μας από τρίτες διακομιστές διαφημίσεων κόμμα, διακομιστές περιεχομένου, ή παράγοντες ανάλυση ιστοσελίδα που μας παρέχουν με τον ταχυδρομικό κώδικα και τον κωδικό της περιοχής που συνδέεται με το διακομιστή ενός επισκέπτη, μαζί με τις σελίδες που προβάλλονται στον ιστότοπό μας. Εξετάζουμε τις ενέργειες των επισκεπτών Kloxx.gr σε συγκεντρωτική βάση για να καθορίσει τις προτιμήσεις των πελατών. Kloxx ολοκληρώνει επίσης την έρευνα για τα δημογραφικά, τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών μας, και τις σελίδες με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται σε μας κατά την παραγγελία, μια προαγωγή, από αρχεία καταγραφής του διακομιστή μας, μέσα από την ιστοσελίδα μας ανάλυση, ή από τα σχέδια διαγωνισμούς, ή έρευνες. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα για να προσαρμόσετε την εμπειρία του επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας, για τη βελτίωση της εμπορίας και της προώθησης μας προσπάθειες, να αναλύσει στατιστικά χρήση ιστοσελίδα, τη βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων μας, καθώς και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, τη διάταξη και τις υπηρεσίες. Έχουμε λάβει αναφορές από τρίτες διακομιστές διαφημίσεων τρίτων, διακομιστές περιεχομένου, ή μια ιστοσελίδα παράγοντα ανάλυσης που μας λέει πόσες διαφημίσεις παρουσιάστηκαν και κλικ επάνω ή τι περιεχόμενο επιδόθηκε ή εμφανίσεις.

3. Έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:
Ψώνια
Συλλέγουμε τις διευθύνσεις IP για τους σκοπούς της διαχείρισης του συστήματος, για να συγκεντρώσει ευρεία δημογραφικές πληροφορίες, ώστε οι διαφημίσεις να εξυπηρετούνται στον τόπο μας, να αναφέρουν μη-προσωπικά στοιχεία για τους διαφημιστές μας, καθώς και να παρακολουθούν το επίπεδο της δραστηριότητας στην ιστοσελίδα μας. Συλλέγουμε πληροφορίες από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας σχετικά με τις διευθύνσεις URL που ήρθαν από, τους τύπους τομέα (π.χ.,. Com ή. Gr), διευθύνσεις IP τους, η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψης ή τη σειρά τους, τον αριθμό των επισκέψεων και των παραγγελιών, ο αριθμός επισκέψεων ανά περιήγησης, το είδος του διακομιστή, το λειτουργικό σύστημα και τον τύπο του browser που χρησιμοποιείται για να έρθει στην ιστοσελίδα, η χώρα, πολιτεία και τηλέφωνο τον κωδικό της περιοχής όπου βρίσκονται οι διακομιστές τους, οι σελίδες και οι τίτλοι σελίδα του site μας ότι οι επισκέπτες προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια τους επισκεφθείτε, αν ο υπολογιστής του επισκέπτη είναι ενεργοποιημένη για Java ή τα μπισκότα, τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, εφαρμογές και plug-ins, και τυχόν όροι αναζήτησης που εισάγετε στην ιστοσελίδα μας.
Παραγγελία
Όταν η παραγγελία σας από μας, συλλέγουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από εσάς. Αν η παραγγελία σας είναι ένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, θα συλλέγει και διατηρεί το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου, επιλογές προϊόντων, πιστωτικών καρτών ή άλλες πληροφορίες πληρωμής, ο αύξων αριθμός, παραπέμποντας URL, IP διεύθυνση , σελίδα που αγοράζονται από έναν κωδικό πρόσβασης. Συλλέγουμε αυτό, καθώς και άλλες πληροφορίες, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική, για να συμπληρώσετε την παραγγελία σας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας και να σας στείλουμε διαφημιστικό υλικό. Πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσει το δελτίο παραγγελίας των προϊόντων και να κάνετε αλλαγές και προσθήκες στις πληροφορίες που περιέχονται και οι αλλαγές αυτές θα διατηρούνται αυτόματα για μελλοντική χρήση.
Διαγωνισμοί
Όταν μπαίνετε σε ένα διαγωνισμό ή άλλη προβολή, μπορεί να σας ζητήσουμε πληροφορίες για την επαφή, όπως το όνομα, τη διεύθυνση και το e-mail σας, ώστε να διαχειρίζεται το διαγωνισμό, να σας στείλουμε διαφημιστικά e-mails, γνωστοποιεί νικητές και να κάνει λίστα των νικητών διαθέσιμες στο κοινό. Μπορείτε να συναινέσει στην προαναφερθείσα διαφημιστική χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών αυτών ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας.
Ενημερωτικά & Προώθησης E-mail
Μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν ενημερωτικά δελτία, και διαφημιστικά e-mail ως υπηρεσία προς τους πελάτες μας. Θα σας στείλουμε ενημερωτικά δελτία και e-mails περιοδικά Προσθήκη τρέχουσες προσφορές και ευκαιρίες. Οι πελάτες μπορούν να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Εάν επικοινωνήσετε με Kloxx.gr ή αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή επιστολή, που μπορεί να διατηρεί αρχείο της αλληλογραφίας ή τα σχόλιά σας. Αν αναφέρετε ένα πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας, μπορεί να συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες σε ένα αρχείο ειδικά για σας. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την περιοχή ανατροφοδότηση μας ή καλώντας έναν από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας, μπορεί να ζητήσει για το όνομα, τη διεύθυνση e-mail σας και πληροφορίες παραγγελίας, ώστε να σας στείλουμε μια απάντηση.
Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε τα cookies για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, η οποία μπορεί να διαγραφεί από την πρόσβαση σε επιλογές σας στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε δείτε το τμήμα μας για Kloxx.gr 's χρήση των cookies για περισσότερες πληροφορίες.

4. Πώς μπορείτε να ενημερώσετε ή να διορθώσετε προσωπικά στοιχεία σας;
Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να επεξεργαστείτε τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει σε μας. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να ελέγξετε, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες που έχετε υποβάλει. Μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε από τις προσωπικές σας πληροφορίες σε απευθείας σύνδεση λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή. Σας ενθαρρύνουμε να ενημερώσετε αμέσως τις πληροφορίες σας αν αλλάζει. Μπορείτε να ζητήσετε να έχουν τις πληροφορίες για διαγραφή του λογαριασμού σας ή να αφαιρεθεί? Όμως, γιατί να παρακολουθείτε προηγούμενες αγορές, δεν μπορείτε να διαγράψετε τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις προηγούμενες αγορές. Επίσης, ως μέτρο ασφαλείας που "back up" τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στα συστήματά μας, όπως και εκ των προτέρων ενημέρωση δεν μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς από τις βάσεις δεδομένων μας. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία σας θα πρέπει να αφαιρεθεί τελείως από εφεδρικά βάσεις δεδομένων μας.

5. Ποιες είναι οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη διανομή των πληροφοριών σας;
E-mail: Μπορούμε από καιρό σε καιρό να σας στείλουμε e-mail ή άλλες ανακοινώσεις σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές, ειδικές προσφορές και νέες προσθήκες στο site Kloxx.gr. Μπορείτε να «opt-out» ή διαγραφείτε από ενημερωτικά δελτία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες unsubscribe σε κάθε e-mail που λαμβάνετε από εμάς. Μετά από αυτό, οι χρήστες Kloxx.gr δεν θα λαμβάνετε στο μέλλον διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός εάν ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό, συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό, ή να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή e-mail.

6. Ποια μέτρα ασφαλείας έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την προστασία από την απώλεια, κακή χρήση ή τροποποίηση των πληροφοριών σας;
Όταν έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας, οι πληροφορίες φυλάσσονται σε έναν ασφαλή server και τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα. Όλα τα στοιχεία των πελατών που συλλέγουμε προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με φυσικά μέσα ασφαλείας.

7. Αλλαγές Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Αν Kloxx.gr κάνει αλλαγές σε οποιαδήποτε όρους ή τις προϋποθέσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι αλλαγές θα αναρτηθούν στο παρόν έγγραφο, ώστε να ξέρετε πάντα τι πληροφορίες συλλέγουμε, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες και σε ποιον θα το αποκαλύψει. Εμείς μπορεί να αλλάξει, να τροποποιήσει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας πολιτικής ανά πάσα στιγμή, καθώς και οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως.

> Kloxx.gr 's Χρήση των Cookies
Επίσκεψη www.kloxx.gr με τις ρυθμίσεις του browser σας για να προσαρμοστεί δέχεται cookies μας λέει ότι θέλετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Kloxx και ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies και άλλες τεχνολογίες για να τους παρέχουμε σε σας, όπως περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση και σε μας Όροι ασφάλειας. Δείτε παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με το πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας να σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie και να απενεργοποιήσετε τα cookies.
Τα cookies και πώς τους χρησιμοποιούμε
Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αναγνωριστικά στοιχεία που μεταφέρονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web για να μπορέσουν τα συστήματα μας να αναγνωρίσουν τον browser σας για τους σκοπούς της:
- Προσδιορισμός σας κατά την είσοδό σας στον δικτυακό μας τόπο.
- Παρακολούθηση της στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο καλάθι αγορών σας.
- Διεξαγωγή έρευνας και διάγνωσης για τη βελτίωση του περιεχομένου Kloxx, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
- Η πρόληψη παράνομων δραστηριοτήτων.
- Βελτίωση της ασφάλειας.
- Παροχή περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας στις Kloxx.gr και δικτυακούς τόπους τρίτων.

Τα cookies καθιστούν τη χρήση του site ευκολότερη, σας επιτρέπουν να ανακτήσετε μια προηγούμενη καλάθι αγορών, κάνουν το χώρο να λειτουργούν πιο ομαλά και να μας βοηθήσει να διατηρήσει μια ασφαλή τοποθεσία. Θα είναι σε θέση να ψωνίσετε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να ρυθμίσει τον browser σας να δέχεται cookies.
Cookies και Ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης
Το μενού Βοήθεια στη γραμμή μενού των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης θα σας πει πώς να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies, πώς να έχει το πρόγραμμα περιήγησης σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie και πώς να απενεργοποιήσετε τα cookies. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται παρόμοια με τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης, όπως το Flash cookies, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του add-on ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του.
Διαφήμιση στο Internet
Συνεργαζόμαστε με προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές και παρακολουθείται ο οποίος μπορεί επίσης να καθορίσει τα cookies κατά την επίσκεψή σας που πρέπει να χρησιμοποιούνται για σκοπούς μάρκετινγκ - με άλλα λόγια, για να σας δείξει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται σε αυτό που φαίνεται να ενδιαφέρει